Chişinău: Doi tineri în vârstă de 22 de ani au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că au omorât în bătaie doi bărbaţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Chişinău: Doi tineri în vârstă de 22 de ani au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că au omorât în bătaie doi bărbaţi

Doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea a două crime, au fost reţinuţi de ofiţerii de investigaţie ai Inspectoratului de Poliţie Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în comun cu ofiţerii de investigaţie ai Direcţiei de Poliţie şi procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Ciocana. Tinerii sunt originari din municipiul Chişinău şi raionul Drochia, ambii cu vârstele de 22 ani, la moment fără loc permanent de trai.

La 1 iunie curent a fost depistat primul cadavru, într-o construcţie nefinisată amplasată pe str. M. Sadoveanu din capitală, cu urme de moarte violentă pe suprafaţa corpului. Alt cadavru a fost depistat pe data de 10 iunie curent, pe aceeaşi stradă, de asemenea cu urme de moarte violenta pe suprafaţa corpului. Victimele erau ambii bărbaţi, unul de 34, iar altul de 66 de ani.

Cadavrele acestora au fost duse la Centrul de Medicină Legală, pentru a putea fi stabilită cu exactitate cauza decesului. În urma expertizei medico-legale s-a stabilit că ambele victime au decedat în urma loviturilor aplicate în diferite zone ale corpului.

Oamenii legii au reuşit să reţină ambii suspecţi. În cadrul audierilor, aceştia şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care au avut loc crimele. Potrivit lor, conflictul cu victimele s-ar fi iscat după ce bănuiţii au consumat băuturi alcoolice.

Actualmente ei se află în custodia poliţiei capitalei, fiind reţinuţi pentru 30 de zile în Izolatorul de detenţie provizorie al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi sunt cercetaţi penal în baza art. 151 alin.(4) şi anume „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei”. Conform legislaţiei ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 până la 15 ani.

Similare
RECOMANDĂRI