De astăzi este reluată eliberarea plăcuţelor de înmatriculare neutre pentru automobilele din regiunea transnistreană
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

De astăzi este reluată eliberarea plăcuţelor de înmatriculare neutre pentru automobilele din regiunea transnistreană

Punctul de înmatriculare a automobilelor din Tiraspol îşi reia de astăzi activitatea, care a fost suspendată la 20 martie a.c. pe perioada stării de urgenţă în Republica Moldova. În cadrul instituţiei vor activa angajaţi ai Agenţiei Servicii Publice, iar Punctul de înmatriculare a automobilelor de la Râbniţa va fi redeschis gradual.

Cele două puncte de înmatriculare a automobilelor din regiunea transnistreană şi-au început activitatea la 1 septembrie 2018 şi până în prezent au eliberat 3658 de plăcuţe şi certificate de înmatriculare a autoturismelor de format neutru (trei litere şi trei cifre), care permit accesul autoturismelor din regiunea transnistreană în traficul rutier internaţional. Astfel, Guvernul Republicii Moldova a creat condiţii şi premise reale pentru a apropia cele doua maluri ale Nistrului, oferind locuitorilor mecanisme viabile de soluţionare a problemelor curente.

Amintim că de în condiţiile actuale, atât angajaţii din punctele de înregistrare cât şi solicitanţii urmează să respecte regulile şi măsurile epidemiologice.

Similare
RECOMANDĂRI