Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În jumătate de an, tavanul unei săli de clasă de la un liceu din Bălţi a căzut de trei ori

Caz revoltător la o şcoală din Bălţi. Tavanul unei săli de clasă s-a prăbuşit peste catedră. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar părinţii sunt indignaţi, deoarece nu este pentru prima dată când viaţa copiilor este pusă în pericol.

Incidentul a avut loc în acest weekend la Liceul Ştefan cel Mare.  Elevii şi profesorii nu se aflau în clădire. Din imagini se vede că o bucată din tavan s-a prăbuşit chiar peste catedră. Părinţii sunt revoltaţi de această situaţie şi spun că au cerut de nenumărate ori autorităţilor locale ca şcoala să fie reparată.
 
Este pentru a treia oară în mai puţin de jumătate de an când se întâmplă o situaţie similară, iar directorul şcolii spune că autorităţile erau la curent. De data aceasta etajul trei a fost evacuat complet iar elevii sunt în siguranţă.
 
Directorul instituţiei de învăţământ spune că s-a adresat consiliului municipal şi urmează să găsească resurse pentru ca, la vară, să repare acoperişul clădirii. La liceul Ştefan cel Mare din Bălţi învaţă peste 600 de copii.
Similare
RECOMANDĂRI