ULTIMA ORĂ! Copilul dispărut din Hînceşti a fost găsit fără suflare
Sursa foto:privesc.eu Vizualizari:

ULTIMA ORĂ! Copilul dispărut din Hînceşti a fost găsit fără suflare

UPDATE: Poliţia a confirmat că copilul de 6 ani, dat dispărut acum două zile, a fost găsit decedat în veceul din curtea casei.

UPDATE: Copilul din Hînceşti, dat dispărut la 26 mai, a fost găsit fără suflare. Informaţia a fost confirmată de primarul din Hînceşti, dar şi de ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie din Hînceşti. Cristina Vicol nu a putut oferi mai multe informaţii, poliţia va reveni ulterior cu detalii. Potrivit martorilor care se află în preajma casei băiatului, minorul ar fi fost găsit în veceul din curtea casei, însă informaţia nu a fost confirmată oficial.

UPDATE: Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Hînceşti şi ofiţerul de presă al IGP au infirmat că şlapii găsiţi de voluntari sunt ai băieţelului dispărut. Cristina Vicol şi Mariana Beţivu au declarat pentru TVR MOLDOVA că aceşti slapi NU au fost recunoscuţi de părinţi, iar cei pe care îi purta copilul erau altfel.

UPDATE: Voluntarii de la Terra Valahia anunţă că au găsit o pereche de şlapi în care ar fi fost încălţat Beniamin, minorul de 6 ani dispărut din Hînceşti. UPDATE: Sute de persoane au fost implicate în căutarea copilului în vârstă de 6 ani din Hînceşti. În cele 42 de ore de căutare, au fost antrenaţi peste 100 de angajaţi ai poliţiei şi poliţiei de forntieră, copilul fiind căutat inclusiv cu ajutorul câinilor şi dronelor. De asemenea, a fost implicat şi serviciul de urgenţă, carabinierii ( cu 140 de angajaţi), salvatorii. În suportul poliţiei au venit şi peste 150 de voluntari din cadrul societăţii civile,  dar şi cei din Asociaţia vânătorilor, pescarilor, Clubul Lion.

Şefa Secţiei Siguranţă minori a INSP declară că în momentul dispariiei copilului, acesta era acasă cu încă doi fraţi, iar părinţii erau la serviciu. 

Amintim că un copil în vârstă de 6 ani din Hînceşti a dispărut la data de 26 octombrie. Acesta purta  un maiou galben, pantaloni verzi, şlapi de culoare roz (şlapii mamei). Poliţia face un apel către societate pentru a veni în ajutor, pentru a găsit copilul.

--------------------------------

Inspectoratul General al Poliţiei susţine un briefing de presă. Aliona Dragomireţcaia, şefa Secţiei Siguranţă minori a INSP al IGP va vorbi despre măsurile întreprinse de poliţie în cazul copilului dispărut la Hînceşti.Similare
RECOMANDĂRI