VIDEO. UPDATE. Şedinţa de judecată privind solicitarea CEC de excludere din cursa electorală a Marinei Tauber continuă. Dosarul a fost restituit Judecătoriei Bălţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Şedinţa de judecată privind solicitarea CEC de excludere din cursa electorală a Marinei Tauber continuă. Dosarul a fost restituit Judecătoriei Bălţi

UPDATE. Şedinţa de judecată privind solicitarea CEC de excludere din cursa electorală a Marinei tauber continuă, după ce dosarul a fost restituit Judecătoriei Bălţi.

UPDATE. Dosarul privind excluderea din cursa electorală a Marinei Tauber, candidata desemnată de Partidul Politic „ŞOR” la funcţia de primar al municipiului Bălţi, se restituie la Judecătoria Bălţi. Curtea de Apel Bălţi a respins demersul avocaţilor acesteia privind strămutarea cauzei, scrie Ziarul de Gardă.

Magistraţii Curţii de Apel Bălţi au decis să restituie spre examinare dosarul la Judecătoria Bălţi, sediul central, în acelaşi complet de judecată. Încheierea nu se supune niciunei căi de atac.

UPDATE. Curtea de Apel (CA) Chişinău a declarat inadmisibilă contestaţia depusă de concurenta electorală Marina Tauber, desemnată de Partidul Politic „Şor” la funcţia de primar al mun. Bălţi, referitor la anularea hotărârii Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind excluderea sa din cursa electorală, relatează Ziarul de Gardă.

Demersul a fost depus la CA Chişinău de către Tauber în după-amiaza zilei de joi, 2 decembrie, prin care a cerut instanţei să anuleze hotărârea CEC, ca fiind „nefondată”, notează sursa citată.

Pe 2 decembrie, concurenta electorală Marina Tauber, desemnată de Partidul Politic „Şor” la funcţia de primar al mun. Bălţi, a contestat la Curtea de Apel Chişinău hotărârea CEC privind excluderea sa din cursa electorală.  Comisia Electorală Centrală (CEC) a solicitat, printr-o Hotărâre adoptată la 1 decembrie, Judecătoriei Bălţi scoaterea Marinei Tauber, candidata Partidului Politic ŞOR, din cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi.

Judecătoria Bălţi a dispus strămutarea dosarului privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru Primăria Bălţi la CA Bălţi.

Similare
RECOMANDĂRI