Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat: „Nu vezi nimic, nu simţi nimic”

Veşti bune de la maestrul Nicolae Botgros, care a suferit o formă gravă de COVID-19. Dirijorul orchestrei "Lăutarii" a fost externat zilele trecute, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit. Acum trece printr-un proces de recuperare la domiciliu, care nu este deloc uşor.

NICOLAE BOTGROS, dirijor, orchestra "Lăutarii": „Eşti ca un copil, care începe a merge de la început, mergi aşa cum dă Dumnezeu. Pământul fuge, ochii sunt prin părţi, nu vezi nimic, nu simţi nimic şi este cam greu. Dar, aşa este recuperarea, eu ştiu de chestia asta”.

Nicolae Botgros le-a mulţumit celor care i-au adresat mesaje de încurajare, dar mai ales medicilor medicilor, care i-au salvat viaţa.

NICOLAE BOTGROS, dirijor, orchestra "Lăutarii": „Mulţumesc la toţi cei care s-au implicat asupra cazului meu şi au intrat chiar în sufletul meu, făcând lucrurile acestea. Nu se uită niciodată”.

În vârstă de 67 de ani, Nicolae Botgros s-a îmbolnăvit de COVID-19, la sfârşitul lunii octombrie. Asta după ce fiul său şi mai mulţi membri ai orchestrei "Lăutarii", au fost testaţi pozitiv. Din cauza complicaţiilor, dirijorul s-a aflat timp de trei săptămâni în secţia terapie intensivă a Institutului de Medicină Urgentă din Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI