Microbuz de linie, răsturnat la Ştefan Vodă: 11 răniţi
Sursa foto:stiri.md Vizualizari:

Microbuz de linie, răsturnat la Ştefan Vodă: 11 răniţi

Un grav accident rutier cu implicarea unui microbuz de rută s-a produs pe traseul Chişinău-Ştefan Vodă, între satul Răscăieţii Noi din raionul Ştefan Vodă şi satul Slobozia.

Potrivit martorilor oculari, microbuzul s-a răsturnat pe traseu după ce s-a ciocnit violent cu un alt mijloc de transport, scrie ştiri.md. 

În accident ar fi implicat microbuzul de pe ruta Chişinău-Olăneşti.

Ofiţerul de presă al Ip Ştefan Vodă, Silvia Vetcu, a declarat pentru sursa citată că accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 07:20. În accident au fost implicate 3 automobile.

"Poliţiştii au stabilit că microbuzul de rută Chişinău-Olăneşti, de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din Olăneşti a fost tamponat din spate de automobilul de marca Audi, înmatriculat în Elveţia, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antoneşti, având 3 pasageri. În consecinţă microbuzul s-a inversat, iar automobilul de marca Kia, condus de un bărbat de 58 ani din Ştefan Vodă, având un pasager, care venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului", a explicat Silvia Vetcu.

Potrivit sursei citate, în microbuzul de rută se aflau 12 pasageri în momentul impactului.

"În urma impactului 11 persoane - 8 din microbuz, două din Audi şi o persoană din Kia au fost transportate la Spitalul Raional Ştefan Vodă cu diverse traumatisme. Doi pasageri unul din microbuz şi altul din Audi sunt în stare gravă", ne-a mai spus Silvia Vetcu.

Potrivit poliţiei, şoferul din Audi era în stare de ebrietate. Poliţia investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Similare
RECOMANDĂRI