Opinie: Revenirea în politică a lui Vlad Filat ar fi cel mai dezastruos scenariu. „I-aş recomanda să se retragă din spaţiul public”
Sursa foto:tv8.md Vizualizari:

Opinie: Revenirea în politică a lui Vlad Filat ar fi cel mai dezastruos scenariu. „I-aş recomanda să se retragă din spaţiul public”

Fostul premier al Republicii Moldova şi omul de afaceri Ion Sturza spune că o eventuală revenire în politică a lui Vlad Filat ar fi cel mai dezastruos scenariu. Sturza spune că i-ar recomanda lui Filat să se retragă din spatial public pentru o perioadă, pentru ca oamenii să uite de el.

„Este alt om, nu este Filat premier sau Filat înainte de premier. L-a marcat foarte mult, în sens negativ această perioadă de detenţie. Trebuie să îşi revină. I-aş recomanda să se retragă din spaţiul public, să se retragă în familie”, a spus Sturza la emisiunea Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

Omul de afaceri mai spune că s-a aşteptat ca Vlad Filat să nu facă „turul televiziunilor”, însă acesta a făcut-o, din cauza că partial, orgoliul său a rămas acelaşi.

„Acelaşi orgoloiu şi dorinţă de a se justifica, fără să înţeleagă că orice cuvânt al lui va fi îndreptat împotriva lui. Revenirea lui în politică ar fi cel mai dezastruos scenario. Nu este binevenit în nicio casă. Este foarte important ca lumea să uite de el. El nu mai este omul care ar putea să aibă tracţiune, pentru că foarte multă lume este supărată pe el”, mai spune Ion Sturza.

Amintim că fostul premier Vlad Filat a fost eliberat din închisoare, la 3 decembrie 2019, după mai bine de 4 ani de detenţie. Acesta a avut deja o primă confeirnţă în care a explicat cum a fost posibilă eliberarea sa şi cum a fost calculat termenul de 2/3 din pedeapsă.
 
Similare
RECOMANDĂRI