Preşedintele României, Klaus Iohannis, un nou apel la vaccinare: În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare
Sursa foto:© Administraţia Prezidenţială Vizualizari:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, un nou apel la vaccinare: În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a făcut, sâmbătă, un nou apel la vaccinare, menţionând că nu există altă soluţie la pandemia de COVID-19.

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situaţie disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părţile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluţie decât vaccinarea şi trebuie să fim serioşi şi să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeţi şi vă vaccinaţi, să nu ajungeţi la spital, să nu daţi boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a spus Klaus Iohannis.

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 15.410 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 217 sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. În acelaşi timp s-au imunizat ieri peste 120.000 de persoane.

 
Similare
RECOMANDĂRI