Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sfârşit cumplit pentru copilul de şase ani, din Hînceşti, care dispăruse de două zile

Sfârşit cumplit pentru copilul de şase ani, din Hînceşti, care dispăruse de două zile şi a fost căutat intens de autorităţi, rude şi voluntari. Micuţului Beneamin a fost găsit, fără suflare, în toaleta din curtea casei. Legiştii nu au găsit pe trupul lui urme de violenţă, de aceea poliţiştii cred că băieţelul a căzut în latrină. Familia şi toţi cei care sperau să-l mai găsească în viaţă sunt în stare de soc.

După ce părinţii au anunţat dispariţia băiatului de şase ani, poliţiştii au verificat, iniţial, curtea casei, dar nu au observat nimic suspect. Astăzi, o echipă criminalistică a decis să spargă placa de beton a toaletei din ogradă şi a găsit micuţul trup neînsufleţit.

„Iniţial, părinţii au comunicat despre faptul răpirii de persoană. Automat au apărut câteva versiuni prin care cetăţenii comunicau despre faptul că s-a auzit un strigăt în pădure, în masiv forestier, că l-au servit cu nişte cireşe în stradă, am verificat versiunile acestea până la urmă cu părere de bine aceste versiuni nu s-au adeverit”, a declarat ALEXEI GROSU, şef adjunct IGP.

„Copilul nu era atât de mare, putea şi singur să cadă. Să nu apară speculaţiii, noi am depistat cadavrul după ce s-a făcut cu laboratorul tehnico criminalistic, noi am fărmat veceul, el nu a fost văzut aşa. Noi am fărâmat l-am examinat minuţios şi atunci am găsit cadavrul. MUSCĂ El era încălţat în şlapii surorii mai mari şi slapii erau mari pe picior, el dacă s-a aşezat uşor a alunecat şi a căzut”, a spus un poliţist.

În momentul dispariţiei copilului, părinţii nu era acasă, fiind la serviciu. Ceilalţi doi fraţi studiau online. Vecinii spun că familia este una liniştită.

Primarul din Hînceşti a fost profund mişcat de filnalul tragic al căutărilor şi nu şi-a putut abţine lacrimile în faţa camerelor de filmat.

În acest caz a demarat o cercetare penală pentru răpire, dar procuratura urmează să decidă dacă va continua investigaţiile sau va clasa dosarul.
 
Similare
RECOMANDĂRI