UPDATE: Bărbatul infectat cu COVID-19, care a fugit din spital, a fost găsit
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE: Bărbatul infectat cu COVID-19, care a fugit din spital, a fost găsit

UPDATE: Bărbatul care a fugit azi-noapte din spital, a înnoptat într-o casă a unor rude din oraşul Ialoveni, care se aflau peste hotare. După ce acesta a fost găsit şi preluat de oamenii legii, echipa locală, împreună cu poliţia, a dezinfectat locul aflării, potrivit Primăriei Ialoveni. „Totuşi, remarcăm că suntem expuşi riscului şi pericolelor din partea anumitor cetăţeni din alte localităţi. La moment, aşteptăm deciziile Comisiei Situaţiei Excepţionale a raionului Ialoveni privind instituirea filtrelor la intrările şi ieşirile din oraşul Ialoveni”, spun reprezentanţii Primăriei Ialoveni.

UPDATE: Bărbatul care a fugit azi -noapte din spitalul Republican a fost găsit. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al MAI.  Persoana a fost localizată în raionul Ialoveni şi este transportată la Chişinău, pentru a fi internată în spital, spune reprezentantul MAI.

Ştire iniţială:
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fugit în această noapte din Spitalul Republican din Chişinău. Acesta este infectat cu COVID-19, iar poliţia îl caută acum.

Bărbatul a părăsit spitalul azi-noapte, în jurul orei 2:45 şi s-a îndreptat spre o direcţie necunoscută.  Dacă vedeţi persoana respectivă, anunţaţi la numărul de telefon 067720593.

Informaţia a fost cofirmată şi de purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, care spune că persoana respectivă este infectată, deşi în orientarea poliţiei se spune că bărbatul este suspect. 

„Poliţia Republicii Moldova întreprinde la moment toate măsurile pentru a stabili locul aflării pacientului şi pentru izolarea lui imediată de alte persoane”, spune MAI.

Similare
RECOMANDĂRI