Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popuşoi, despre vizita lui Dmitri Kozak la Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popuşoi, despre vizita lui Dmitri Kozak la Chişinău

Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popuşoi, invitat în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova, a oferit detalii despre vizita ce urma să fie întreprinsă la Chişinău de către şeful adjunct al Administraţiei prezidenţiale a Federaţiei Ruse, Dmitri Kozak.

Potrivit lui Mihai Popuşoi, vizita urma să fie întreprinsă la invitaţia administraţiei prezidenţiale a R. Moldova şi urma să aibă loc inclusiv în contextul crizei energetice cu care se confruntă R. Moldova.
 
„Nu cred că era stabilită agenda punctual, pentru că nu exista o confirmare expres când urmează să vină, era doar la nivel de discuţie o confirmare precum că ar urma să vină, dar nu era o dată exactă. Cât priveşte cu cine s-ar fi întâlnit pot doar să vă spun din experienţa precedentă dumnealui când vine se întâlneşte cu exponenţii politici, liderii, conducerea statului, în dependenţă de situaţie. Urma să aibă loc în această săptămână, dumnealui nu a reuşit să vină, deja când va veni urmează să vedem”, a menţionat Mihai Popuşoi.
 
Amintim că ultima oară Dmitri Kozak a vizitat R. Moldova la 11 august, 2021. 

Emisiunea „Punctul pe AZi” poate fi urmărită AICI.
Similare
RECOMANDĂRI