Pavel Filip: În alegerile locale, PDM va obţine locul doi, în cel mai rău caz
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pavel Filip: În alegerile locale, PDM va obţine locul doi, în cel mai rău caz

La următoarele alegeri locale care vor avea loc pe 20 octombrie Partidul Democrat, în cel mai rău caz, va obţine locul doi pe întreaga ţară. Declaraţia aparţine preşedintelui Partidului Democrat, Pavel Filip. Potrivit lui, retragerea imunităţii deputatului democrat Vladimir Cebotari este o răfuială politică şi a fost făcută pentru a ştirbi din imaginea PDM.

„Este lupta pentru electorat. S-a pornit cu dosarul pentru uzurpare, tentativa de a scoate partidul în afara legii. Punctual acum iată s-a venit să se dea o lovitură asupra lui Vladimir Cebotari. Este straniu că acest lucru s-a întâmplat azi, după ce el a fost înregistrat în calitate de candidat”, a menţionat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4

Totodată, liderul PDM spune că este departe de gândul că în baza informaţiilor prezentate de Procuratură Vladimir Cebotari trebuie să fie reţinut sau arestat. „De aceea, am toată certitudinea că va avea posibilitatea să participe în campania electorală. Dacă au venit cu ridicarea imunităţii, înseamnă că este un candidat cu şanse”, consideră politicianul.

Politicianul este de părere că actualul Guvern nu a venit cu un program de guvernare, dar a venit pe ideea răzbunării. „Toţi afară, secretarii de stat, toţi cei care au lucrat în guvernarea PDM sunt răi şi trebuie să-i dăm într-o parte, chiar dacă nu au pe cine pune în loc”, susţine democratul.

Deputatul democrat Vladimir Cebotari a rămas fără imunitate parlamentară. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat ieri, 19 septembrie, în plenul Parlamentului, în baza demersului Procuraturii Generale.
Similare
RECOMANDĂRI