Recomandări

Obiectiv Comun: Forumul Educației România-Republica Moldova

post-img
Obiectiv Comun
Sursa foto: TVR MOLDOVA

Domeniul educației joacă un rol esențial în dezvoltarea individuală și socială, având un impact profund asupra calității vieții și progresului economic. Educația nu doar că oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru un om în a-și atinge potențialul, dar contribuie și la crearea unei societăți echitabile. Prin asigurarea accesului la o educație de calitate pentru toți, societățile pot asigura o dezvoltare durabilă, echitabilă și prosperă pentru generațiile viitoare. Investiția în educație este, fără îndoială, una dintre cele mai valoroase investiții pe care o națiune o poate face.

Promovarea şi susţinerea domeniului educaţional şi paşii spre alinierea la standardele UE sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi. Invitaţii ediţiei sunt: IGOR ȘAROV - rectorul Universității de Stat din Moldova; MARIANA MARIN - președinte AGIRoMd; PAVEL CERBUŞCA - director Liceul Teoretic Republican ,,Aristotel”; LILIANA ROMANIUC - președintele Asociației Române de Literație. Reporter - Anișoara Crețu, producător - Ana Iacub, moderator - Elena Guțu. 

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter