Sport

"Tricolorii" au fost învinși în meciul cu Turcia de la Socca EuroCup 2024

"Tricolorii" au fost învinși în meciul cu Turcia de la Socca EuroCup 2024

După victoria clară din partida inaugurală cu Portugalia, naționala de minifotbal a Republicii Moldova a dat-o-n bară la Socca EuroCup 2024, la propriu și la figurat, în meciul cu Turcia. "Tricolorii" au fost învinși, deși au avut numeroase ocazii de a egala scorul.

La puțin peste trei minute de la fluierul de star, Turcia a deblocat tabela prin Dogukan Aslan, care a marcat surprinzător și i-a lăsat fără replică pe doi jucători ai naționalei din Republica Moldova. Din acel moment, "tricolorii" s-au mobilizat și au făcut tot posibilul pentru a egala. Norocul nu a fost de partea lor. Ori nu puteau trece de defensiva adversă, fie dădeau mingea în bară.


Întâlnirea dintre selecționatele din Republica Moldova și Turcia s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0 la 1. Pentru "tricolori" urmează ultimul meci din faza grupelor, cu reprezentativa Georgiei. Gazdele competiției continentale au nevoie de victorie pentru a se califica în optimile de finală. 


Socca EuroCup 2024 a reunit 22 de naționale, iar toate partidele se desfășoară pe arena din parcul "La Izvor" din Chișinău.

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter