Recomandări

Istorii cu Tâlc. Nicolae Gribincea:„Omul de artă nu este prețuit”

post-img
Istorii cu Tâlc. Nicolae Gribincea:„Omul de artă nu este prețuit”

,,Eu ştiu ce am de făcut, fac asta cu mare drag și spectatorul simte. Starea de spirit pe care o ai şi o transmiţi este foarte importantă.” Este crezul cântăreţului Nicolae Gribincea, invitat la ISTORII CU TÂLC. Emisiunea va fi difuzată duminică, 28 aprilie 2024, ora 22.00.

NICOLAE GRIBINCEA: ,,Eu cred ca lumea nu înțelege corect elementul Dumnezeiescului. Sentimentul religiosului te aduce cu picioarele pe pamant. Sunt un om al pământului, viaţa de la ţară are o altă prioritate.”

NICOLAE GRIBINCEA: ,,Modestia noastră ne joacă festa. Conștientizez că această modestie ne pune frâu la alte lucruri. Bussines pot face mulţi, dar a fi un artist veritabil nu toată lumea poate.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL JOI, ora 00.10, la TVR CULTURAL vineri, ora 15.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA şi luni ora 08.00 la TVR CULTURAL.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter