Actualitate

ANOFM a prezentat topul celor mai bine plătite locuri de muncă. Angajatorii oferă salarii de până la 50 mii de lei

post-img
Lei moldovenești

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a prezentat topul celor mai bine plătite locuri de muncă. Acesta a fost realizat în baza ofertelor de pe piața muncii din întreaga țară, informează MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, o companie din orașul Hînceşti oferă pentru funcția de geodez-şef în construcţia drumurilor un salariu de 50 000 de lei. Cerinţele angajatorului sunt atribuite domeniului de verificare a actelor geodezice în baza cercetărilor efectuate, înregistrarea documentelor legate de geodezie şi proiectarea drumului. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de: maistru în construcţia drumurilor, topograf maşinist la ruloul compactor, finisor terasamente, funcţionar în evidenţa bunurilor, recepționer-distribuitor, pentru o remunerare de la 15 000 până la 43 200 de lei.

O companie din orașul Străşeni oferă pentru poziţia de tehnolog-şef un salariu de 35 000 lei. Specialistul va fi responsabil de asigurarea controlului producerii şi de ajustarea regimului tehnologic. La fel, compania oferă un salariu de la 10 000 la 15 000 lei pentru trei lăcătuşi-reparatori a instalaţiilor tehnologice.

Totodată, o companie din orașul Chişinău angajează doi operatori call centru pentru care oferă o remunerare de la 15 000 la 30 000 de lei. Angajaţii vor promova şi vor vinde produsele companiei, vor consulta clienţii şi vor recepţiona comenzile.

O altă companie din orașul Chişinău oferă pentru doi redactori traducători un salariu de la 13 700 până la 30 000 de lei. Persoanele trebuie să cunoască limba engleză şi limba rusă pentru a realiza traducerea jocurilor video.

De asemenea, un agent economic din orașul Chişinău angajează cinci tâmplari care vor primi salarii cuprinse între 12 000 și 30 000 de lei. Angajatul va munci la realizarea mobilei din lemn masiv.

Serviciul Medical al Ministerului Afacerilor Interne din capitală are nevoie de doi medici specialişti - medic radiolog şi medic imagist pentru o remunerare de 27 450 de lei. La fel, este nevoie şi de doi medici de familie, cu un salariu de 24 500 de lei.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora, persoanele pot vizita subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni) sau pot suna la Centrul de Apel al ANOFM – 0 8000 1000 (apel gratuit din R. Moldova) sau +37322 838 414 (apel cu tarif normal din străinătate). Totodată, persoanele pot accesa mai multe oferte de muncă pe portalul www.angajat.md.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter