Social

VIDEO. Procurorii au cerut 30 de zile de arest pentru șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută, iar căutările acesteia au fost extinse

Șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută a primit 30 de zile de arest

Astăzi, șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută de o săptămână a fost adus în fața instanței. Bărbatul a primit 30 de zile de arest. Potrivit oamenilor legii, căutările au fost extinse și în raionul Telenești.

Tânără de 19 ani, însărcinată în aproape şase luni, e de negăsit de o săptămână. Ultima dată a fost observată în timp ce urca într-o maşină de ocazie pe o stradă din Orhei. După patru zile, oamenii legii l-au reţinut pe şoferul automobilului. Acesta este un bărbat de 45 de ani, originar din raionul Teleneşti.

Potrivit Poliţiei, automobilul a pornit din stația de autobuz spre o zonă industrială din orașul Orhei, unde a staționat aproximativ opt minute. După aceasta, a plecat într-o direcție necunoscută. Au fost ridicate imaginile video de pe câteva camere de supraveghere cu tânăra care urcă în maşină, dar pe niciuna nu se vede momentul în care tânăra dispare.

Oamenii legii continuă investigarea cazului, iar șoferul mașinii în care a urcat fata este în custodia poliției și refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

Totodată, au apărut noi circumstanțe care au determinat Poliția să extindă căutările și în raionul Telenești.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter