Justiție

Gheorghe Cotorobai, suspectul care ar fi răpit-o şi ucis-o pe tânăra însărcinată dintr-o staţie din Orhei, rămâne după gratii

Gheorghe Cotorobai, suspectul care ar fi răpit-o şi ucis-o pe tânăra însărcinată dintr-o staţie din Orhei, rămâne după gratii

Gheorghe Cotorobai, suspectul care ar fi răpit-o şi ucis-o pe tânăra însărcinată dintr-o staţie din Orhei, rămâne după gratii. Magistraţii i-au prelungit astăzi arestul preventiv cu încă 30 de zile, la solicitarea procurorilor.

Decizia a fost luată de magistraţii  din Orhei, unde învinuitul a fost escortat de poliție. Reamintim că Gheorghe Cotorabai este singurul suspect în cazul Anei-Maria, fata de 19 ani care a fost răpită şi ucisă. Pe 12 aprilie, tânăra a urcat într-o maşină de ocazie, la volanul căreea se afla Cotorobai, după care a dispărut fără urmă.

Ana-Maria era însărcinată în aproape şase luni şi a fost găsită fără suflare într-o pădure din raionul Teleneşti, după opt zile de căutări. Trupul neînsufleţit a fost depistat în apropiere de casa suspectului. Bărbatul este fost poliţist şi fost angajat al Administraţiei Penitenciarelor. El a fost eliberat anul trecut, după ce o comisie medicală a decis că nu e apt, fizic şi psihic. Învinuitul riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter