Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Festivalul Cerbul de Aur pregăteşte o surpriză muzicală

Festivalul Cerbul de Aur pregăteşte o surpriză... muzicală. Un grandios spectacol de televiziune, în care îi veţi vedea pe cei mai iubiţi artişti ai momentului din România. Organizatorii au început deja filmările pentru proiectul special dedicat Festivalului Internaţional, care a fost anulat de pandemie.

Câştigătoarea Cerbului de aur în 1996, Monica Anghel, este una dintre suprizele emisiunii. Ea va cânta şi în duet cu Bella Santiago.

BELLA SANTIAGO cântăreaţă: „Pentru mine este o mare surpriză să cânt cu Monica Anghel, pentru că o ador foarte mult pe Monica. Este o cântăreaţă foarte, foarte bună”.

IONEL TUDOR dirijor şi pianist: „O emisiune cu totul şi cu totul specială, cu un repertoriu foarte frumos, piese vechi şi noi, regândite, reorchestrate, fiecare artistă a încercat să-şi contureze un moment cât mai bun”.

IONEL TUDOR dirijor şi pianist: „Eu voi acompania 3 sau 4 artişti. Am căutat ca la fiecare piesă să o "îmbrăcăm" un pic altfel, astfel încât să ajungă azi în 2020 la fanii acestui eveniment”.

Înregistrările pentru emisiunea Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII au început deja.

MIRCEA RADU director de comunicare TVR: „ Televiziunea Română are iniţiativa de a dărui cumva artiştilor romani Cerbul de Aur 2020. Cum? Cântând muzici româneşti, aducând în prim plan artistul român. Este un melanj inteligent, cu foarte mult divertisment între trecut şi prezent”.

Emisiunea Cerbul de Aur 2020 #GENERATII va fi difuzata la mijlocul lunii septembrie.
Similare
RECOMANDĂRI