Moldovan National Youth Orchestra lansează expediţia muzicală „La La Play”
Vizualizari:

Moldovan National Youth Orchestra lansează expediţia muzicală „La La Play”

Moldovan National Youth Orchestra lansează cea de-a patra ediţie a expediţiei muzicale „La La Play”. Din 22 august până pe 31 august, cei 15 artişti, dintre care 9 muzicieni, vor călători şi vor interpreta muzică live în diverse locaţii turistice din ţară, dar şi în câteva instituţii medicale.

Din cauza situaţiei epidemiologice, publicul va fi restrâns, dar evenimentele vor fi transmise şi online, pentru cei de acasă. ,,Vom respecta toate normele emise de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică. Vom avea maximum 50 de persoane, un asistent medical şi ne vom adapta la regulile impuse”, a precizat Andriano Marian, fondatorul orchestrei, contactat de IPN.

Expediţia La La Play începe pe 22 august, debutând propriu-zis duminică, 23 august, cu un recital al tinerilor muzicieni la Spitalul Clinic Republican din Chişinău, cu scopul de a susţine medicii şi personalul medical din linia întâi. Andriano Marian spune că prin acest gest vor să aducă puţină bucurie, pozitivism pentru cadrul medical, în semn de recunoştinţă.

Sloganul ediţiei 2020 este: „Home sweet home” ( Casă, dulce casă) şi, pe lângă scopul de a încuraja turismul în ţară şi a valorifica locurile de importanţă culturală, proiectul îşi propune anul acesta să susţină personalul medical şi instituţiile medico-sanitare în contextul epidemiei de COVID-19.
Similare
RECOMANDĂRI