Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Teatrul Naţional "Satiricus - Ion Luca Caragiale", din Chişinău, lansează o nouă stagiune în aer liber

Actorii au revenit pe scenă, nu doar pentru repetiţii, dar şi pentru reîntâlnirea cu publicul. Teatrul Naţional "Satiricus - Ion Luca Caragiale", din Chişinău, lansează o nouă stagiune în aer liber, chiar în curtea teatrului. De mâine, încep spectacolele. În ultimele zile de august, ne putem delecta cu trei comedii. Recent, Teatrul Satiricus a sărbătorit 30 de ani de la infiinţare.

După aproape jumătate de an de pauză impusă de pandemie, actorii Teatrului Naţional "Satiricus Ion Luca Caragiale"  revin pe scenă cu forte proaspete, dar şi într-un nou format. Azi, au fost făcute ultimele lucrări, iar scena este deja instalată în aer liber. Mai rămâne de pregătit decorul. La spectacole pot fi prezenţi cel mult 50 de spectatori, iar  masca este obligatorie.

„Spectatorii se vor afla în această zonă păstrând distanţa socială de un metru jumătate, vor fi scaune moi, comode, scaunele aduse din sala mică de spectacole.Vor fi cadourile Teatrului Naţional Satiricus deoarece noi suntem la a 30-cea stagiune, e o stagiune anuversară şi noi vrem să împărţim această bucurie împreună cu spectatorii”, a spus ALEXANDRU GRECU, director, Teatrul Naţional "Satiricus Ion Luca Caragiale".

Actorii au aşteptat cu nerăbdare reîntîlnirea cu publicul. De la declararea stării de urgenţă, actorii au lucrat de acasă, online, şi au repetat piese noi. Aşa au pregătit spectatorilor noile surprize artistice. Acum actorii au revenit la repetiţiile de altă dată, doar că poartă mereu măşti de protecţie.

În ultimele zile de august, în aer liber, vor fi puse în scenă  spectacolele: Doctor de femei, Hoţul şi Banii, banii sau borsetka. Stagiunea va fi deschisă mâine, la ora 20, cu spectacolul Doctor de femei.

Surpriza primei luni de toamnă va fi premieră spectacolului "Revizorul" de Nikolai Gogol.
Similare
RECOMANDĂRI