DESPRE NOI

TVR MOLDOVA este canalul Societăţii Române de Televiziune pentru Republica Moldova. Postul a fost lansat la data de 1 Decembrie 2013, ca urmare a încheierii acordului de soluţionare amiabilă a cererii depuse la CEDO de către Societatea Română de Televiziune. Scopul lui este de a promova cultura şi limba română, tradiţiile de spiritualitate naţională, obiceiurile care alcătuiesc identitatea neamului nostru. Totodată, prin programe produse în România, în Republica Moldova şi achiziţionate de la parteneri străini, postul îşi propune să susţină consecvent şi activ integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.
 
TVR MOLDOVA este un post generalist care difuzează producţii ale studiourilor TVR din Chişinău şi din Bucureşti, dar şi achiziţii din piaţa audiovizualului internaţional. De asemenea, retransmite programe realizate de TVR1, TVR2, TVR3 şi TVR Internaţional. Emisiunile informative, sportive, programele publicistice, filmele artistice româneşti şi străine şi piesele de teatru româneşti, documentarele, emisiunile despre evenimente în care sunt implicaţi românii din comunităţile din afara graniţelor României şi Republicii Moldova, producţiile de divertisment, spectacolele de muzică şi folclor, transmisiile în direct sau înregistrate de la festivalurile naţionale şi internaţionale, toate acestea fac parte din oferta mediatică a TVR MOLDOVA.

TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societăţii româneşti de dincoace şi de dincolo de Prut, în toate aspectele ei.

www.tvrmoldova.md

 

RECOMANDĂRI