Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

"Banii nu au miros şi nici voturile", spune deputatul PAS Mihai Popşoi, care îl acuză pe candidatul independent la preşedinţie, Igor Dodon, că ar elibera din penitenciare criminali pe bandă

"Banii nu au miros şi nici voturile", spune deputatul PAS Mihai Popşoi, care îl acuză pe candidatul independent la preşedinţie, Igor Dodon, că ar elibera din penitenciare criminali pe bandă rulantă, doar ca să rămână la putere. Dodon nu a venit cu o reacţie dar Ludmila Muntean, purtătorul lui de cuvânt, a spus că aceste acuzaţii sunt nefondate.

Deputatul Mihai Popşoi, vicepreşedintele Partidului "Acţiune şi Solidaritate", spune că Igor Dodon a declanşat o adevărată amnistie pentru cei mai periculoşi criminali, de frică să nu piardă alegerile.

MIHAI POPŞOI, deputat PAS: "In Moldova lui Dodon, daca furi o gaina, poti muri cu zile dupa gratii, iar daca furi miliarde,  esti condamnat pentru viol, pedofilie, dar ai bani, ajung in libertate. Aceste actiuni sunt orchestrate de justitia lui Dodon, sunt datoriile pe care el trebuie sa le plateasc pu cei care au finantat campaniile elecotorale, anterioare si pu cei care finanteaza campaniile actuale."

Popşoi mai spune că aceste practici discreditează funcţionarii oneşti din domeniul justiţiei dar şi cetăţenii de rând.

MIHAI POPŞOI, deputat PAS: "Banii si voturile nu au miros, Asa-i Igor Nicoevici sau Kremlionovici?"

Igor Dodon nu a comentat aceste afirmaţii. Contactată de "TVR MOLDOVA", Ludmila Muntean, purtătorul lui de cuvânt, a afirmat că acuzaţiile sunt nefondate.

LUDMILA MUNTEAN, purtător de cuvânt al candidatului Igor Dodon: "Sunt acuzaţii fără fond şi, în general, asemenea subiecte nu au nicio tangenţă cu activitatea preşedintelui sau a Preşedinţiei''.
Similare
RECOMANDĂRI