Alexei Navalnîi: “Să vă spun cum merge recuperarea”. Opozantul rus coboară singur scările spitalului din Berlin unde este internat
Sursa foto:instagram Vizualizari:

Alexei Navalnîi: “Să vă spun cum merge recuperarea”. Opozantul rus coboară singur scările spitalului din Berlin unde este internat

O fotografie cu Alexei Navalnîi în timp ce cobora scările spitalului din Berlin unde este internat a fost postată pe contul de Instagram al opozantul rus. Postarea vine la cinci zile după anunţul spitalului că Navalnîi că a fost scos de la ventilator şi poate respira singur, notează Mediafax.

„Să vă spun cum merge recuperarea. Este deja un drum sigur, deşi e unul lung", a scris Navalnîi.

Într-o postare anterioară, tot pe Instagram, Navalnîi spunea că încă nu-şi poate folosi telefonul şi că are dificultăţi să-şi pună apă în pahar sau să urce scările, deoarece îi tremurau picioarele.

„Sunt multe probleme încă de rezolvat, dar uimitorii medici de la spitalul Charite au rezolvat-o pe cea principală", a adăugat Alexei Navalnîi.

Lui Navalnîi, principalul oponent al preşedintelui rus Vladimir Putin, i s-a făcut rău în timpul unui zbor intern din Siberia la Moscova, luna trecută, şi a fost transportat ulterior la Berlin, pentru recuperare.

Germania susţine că testele de laborator din trei ţări au stabilit că a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Noviciok. Guvernele occidentale au cerut explicaţii din partea Rusiei.

Similare
RECOMANDĂRI