Germania a lansat un portal online în care anunţă restricţiile pandemice din fiecare land
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Germania a lansat un portal online în care anunţă restricţiile pandemice din fiecare land

Germania se pregăteşte pentru anul viitor prin lansarea unui portal online cu cele mai recente informaţii despre modul în care coronavirusul afectează călătoriile în Germania. Prin intermediul acestuia se comunică toate regulile şi restricţiile impuse în fiecare land.

Pentru a-i ţine la curent pe toţi turiştii, Organizaţia Germană pentru Turism – DZT a adăugat pe site-ul oficial al organizaţiei o pagină online care comunică în detaliu toate condiţiile de călătorie şi restricţiile din Germania, informează Mediafax.

Pentru fiecare land sunt menţionate informaţii relevante despre restaurante, baruri, terase, cluburi, hoteluri, case de vacanţe, transportul în comun, aeroporturi, evenimente publice, întâlniri, activităţi exterioare şi interioare, accesul la piscinele interioare şi exterioare, muzee ş.a.m.d., conform Organizaţiei Germane pentru Turism.

Spre exemplu, în Berlin a fost extinsă carantina parţială până pe 22 decembrie, iar carantina este obligatorie pentru călătorii care au stat în ultimele zece zile într-o zonă de risc. Noua perioadă de carantinare în Germania este de zece zile, iar aceasta se poate încheia din a cincea zi dacă se prezintă un test negativ SARS COV2. Este permis accesul în spaţii publice persoanelor singure, însoţite doar de partenerii de viaşă şi membrii propriei case. Restaurantele, terasele, barurile, cluburile, muzeele, sălile de cinema şi piscinele sunt închise, iar hotelurile, grădinile botanice şi ZOO, activităţile în aer liber sunt în curs de deschidere.

De asemenea, pentru cei interesaţi de landurile Bavaria şi Hamburg, sunt menţionate măsurile de protecţie în vigoare, cum ar fi respectarea distanţării sociale în public de 1.5 m între persoane, întâlnirea a maxim cinci persoane din două gospodării, iar evenimentele sunt interzise.

În Bavaria şi Hamburg restaurantele, terasele, barurile, cluburile, tururile cu autobuzul, parcurile de distracţie, sălile de teatru şi de cinema, muzeele şi grădinile botanice sunt închise. Transportul în comun şi unităţile de cazare sunt în curs de deschidere în Bavaria, pe când în Hamburg transportul în comun este funcţional.

Similare
RECOMANDĂRI