O italiancă de 108 ani s-a vindecat de COVID-19. „Dumnezeu a uitat de mine”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O italiancă de 108 ani s-a vindecat de COVID-19. „Dumnezeu a uitat de mine”

O italiancă de 108 ani care locuieşte într-un azil de bătrâni din Milano a devenit una dintre cele mai în vârstă persoane din lume care a reuşit să se vindece de COVID-19 şi a ajuns, astfel, pe lista „super-centenarilor” care au supravieţuit acestei boli, informează Agerpres.

„Dumnezeu a uitat de mine”, a declarat Fatima Negrini, femeia vindecată de coronavirus şi care a împlinit 108 ani în urmă cu câteva zile, conform cotidianului italian Corriere della Sera.

Acelaşi cotidian a publicat şi o fotografie ce o prezintă pe super-centenera italiană stând într-un scaun cu rotile în faţa unui tort cu ciocolată şi frişcă, flancată de un asistent medical şi de o felicitare din carton, tăiată în forma unei inimi

Pe felicitare a fost scris şi un mesaj de felicitare: "Fatima 108. Te iubim! S. Faustino".

Fatima Negrini trăieşte de mulţi ani în azilul Anni Azzurri San Faustino din Milano. Ea s-a infectat cu noul coronavirus în aprilie şi a fost testată apoi negativ la jumătatea lunii mai, fiind pe întreaga durată a bolii o pacientă asimptomatică.

Fatima Negrini are trei fii - în vârstă de 89, 88 respectiv 78 de ani -, patru nepoţi şi doi strănepoţi.

Italia este una dintre cele mai grav afectate ţări din lume de noul coronavirus, iar impactul pandemiei a fost unul devastator în azilurile de bătrâni din regiunea Lombardia.

Similare
RECOMANDĂRI