Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O norvegiancă a devenit vedetă pe Internet pentru că aleargă şi sare peste obstacole... ca un cal

Că mişcarea e sănătoasă, o ştie toată lumea. O norvegiancă a devenit însă vedetă pe Internet pentru că aleargă şi sare peste obstacole... ca un cal. Ziarului olandez De Telegraaf a publicat pe pagina sa de Facebook şi dovada.

Din imagini se vede cum femeia “galopează” de-a lungul unei clădiri, prin iarbă, se cabrează în faţa unui obstacol de cel puţin un metru înălţime şi sare asemeni unui cal antrenat pentru competiţii, apoi îşi continuă parcursul, se reîntoarce şi mai execută o săritură.

Potrivit publicaţiei olandeze, femeia a învăţat, când avea dar 4 ani, să meargă precum un câine, dar apoi şi-a dorit mai mult. Chiar dacă stârneşte uimire, inedita ei manieră de a face mişcare o ajută, pretinde aceasta: de când aleargă ca un cal, nu a fost niciodată bolnavă.

Filmarea se încheie cu imaginea femeii care se relaxează mergând la trap, pe malul marii. Dacă mulţi dintre internauţi au comentat că aşa se întorc şi ei de la cârciumă, au fost destui şi care au regretat că în imaginile oferite de Telegraaf nu se vede cum merge femeia în două picioare, la cumpărături, de exemplu.
Similare
RECOMANDĂRI