VIDEO. Furtună puternică de zăpadă în Spania, viscol şi inundaţii în Franţa, temperaturi scăzute la Moscova
Sursa foto:stiriletvr.ro Vizualizari:

VIDEO. Furtună puternică de zăpadă în Spania, viscol şi inundaţii în Franţa, temperaturi scăzute la Moscova

Alertă de vreme severă în Spania şi Franţa. Sunt restricţii de circulaţie pe mai multe şosele din Nordul Spaniei din cauza unei furtuni puternice de zăpadă. În schimb la Moscova, localnicii se bucură de un spectol pe gheaţă la patinoarul din Piaţa Roşie, relatează stiriletvr.ro.

Alerta roşie în regiunile Navarra şi Cantabria din Spania. Peste 130 de drumuri sunt blocate în nordul Spaniei din cauza ninsorilor puternice. Zăpada a îngheţat pe unele porţiuni, iar câteva tiruri au derapat. Circulaţia a fost blocată că să se poată interveni cu echipaje de deszăpezire.
 

Şi în nordul Frantei este alertă de viscol în 11 departamante. Iar pentru alte regiuni din ţara au fost emise avertizări de precipitaţii abundente şi inundaţii.

Temperaturi scăzute şi la Moscova, unde s-a deschis pationoarul din Piaţa Roşie cu un spectacol de balet pe gheaţă, care a atras mulţi vizitatori.

A fost aşa de frumos, o stare deosebită. Le-am spus prietenilor mei că dacă aş fi văzut un spectacol că acesta când eram copil, aş fi ales să devin balerină pe gheaţă sau o profesie care să aibă legătură cu gheaţa.

Patinoarul va rămâne deschis până la primăvară, având un sistem de răcire care permite alunecarea pe gheaţă şi la temperaturi mai ridicate.

Similare
RECOMANDĂRI