Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TVR MOLDOVA a premiat performanţa în cadrul celei de a IV-a gale a postului nostru de televiziune

Împreună putem fi mai buni şi reuşim să ducem la capăt proiecte de dezvoltare pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţenilor. De aceea, la Gala TVR Moldova 2019 a fost premiat Congresul Autorităţilor Publice Locale, asociaţie civică ce a înfrăţit şcoli, biserici şi biblioteci din Republica Moldova cu cele din România. Premiu pentru succesele obţinute în activităţile dedicate cetăţenilor a primit şi Misiunea "Diaconia", unul dintre cei mai mari furnizori de servicii sociale, cu proiecte în 17 localităţi din Republica Moldova.

Premiul pentru Cooperare cu România a fost oferit de TVR Moldova Congresului Autorităţilor Publice Locale. Este vorba despre o asociaţie alcătuită din 300 de primari, care sunt mereu în slujba comunităţii locale. Ei au unit simbolic ambele maluri de Prut. În 2018, în Anul Centenarului, ei au dat dovadă de maturitate istorică şi au reconstituit harta României Mari prin semnarea simbolică a Unirii.

„Da, într-adevăr, este un premiu foarte important pentru noi, este un semn de apreciere, de recunoaştere a mai multor fapte bune care au implimentat Autorităţile Publice Locale din Moldova în ţara noastră, dar, în primul rând, cu sprijinul, inclusiv al Autorităţilor Locale din România”, a spus ALEXANDRU OSADCI, laureat Gala Premiilor TVR Moldova 2019

Misiunea Socială "Diaconia" a primit, din partea TVR MOLDOVA, premiul pentru Responsabilitate Socială. De 18 ani, această asociaţie promovează un model de excelenţă în susţinerea oamenilor aflaţi în dificultate. A deschis zeci de centre şi cantine sociale, realizează campanii în susţinerea copiilor orfani, a familiilor nevoiaşe şi a vârstnicilor aflaţi în dificultate.

„Este neaşteptat pentru noi acest trofeu. TVR Moldova de fiecare dată este alături şi arată faptele bune ale oamenilor pentru că noi nu putem face nimic fără sutele de voluntari, fără oamenii care sprijină efortul nostru, iar jurnaliştii TVR Moldova sunt cei care cu mare drag sunt bineveniţi în programele sociale şi avem foarte multă încredere în profesionalimsul lor”, a declarat IGOR BELEI, laureat Gala Premiilor TVR Moldova 2019

Românii din întreaga lume au putut urmări, în direct, Gala Premiilor TVR MOLDOVA, în cadrul căreia au fost premiate zece personalităţi din spaţiul românesc, care s-au remarcat prin rezultate deosebite în domeniile lor de activitate.

 
Similare
RECOMANDĂRI