Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Poliţia din Briceni a reţinut pe doi fraţi de 39 şi 41 de ani, suspectati că ar fi ucis un bărbat de 34 de ani din satul Corjeuţi

Poliţia din Briceni i-a reţinut pe doi fraţi de 39 şi 41 de ani, suspectati că ar fi ucis un bărbat de 34 de ani din satul Corjeuţi. Poliţia i-a reţinut cu doar câteva ore înainte ca suspecţii să părăsească Republica Moldova.

Crima a fost săvârşită pe 17 octombrie. Cei doi fraţi ar fi dat buzna în gospodăria bărbatului de 34 de ani şi l-au împuşcat în cap. Victima a murit pe loc. Motivul crimei ar fi legat de un conflict mai vechi al celor doi cu victima. Cadavrul a fost găsit luni dimineaţă de către o vecină care a alertat poliţia. Potrivit informaţiilor operative, suspecţii intenţionau, în această dimineaţă, să părăseasca Republica Moldova.

Unul dintre suspecţi a fost anterior judecat pentru omor şi a ieşit la libertate în 2019. Poliţia a deschis pe numele celor doi fraţi un dosar penal pentru omor intenţionat cu deosebită cruzime. Ei riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.
Similare
RECOMANDĂRI