Un cetăţean este cercetat pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un cetăţean este cercetat pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor

Un basarabean este cercetat de către poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei regionale Vest pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor. Astfel, în urma percheziţie, efectuată la adresa de domiciliu a acestuia, au fost ridicate 26 de plăcuţe de înmatriculare străine. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri, 23 septembrie

În baza informaţiilor deţinute, angajaţii Poliţiei de Frontieră au acţionat conform competenţelor în prevenirea introducerii ilicite a mijloacelor de transport pe teritoriul Republicii Moldova. În cadrul cercetărilor a fost efectuată o percheziţie la domiciliul unui locuitor din raionul Briceni, în vârstă de 33 de ani. Acesta avea improvizat în curtea gospodărie un centru de deservire auto pentru care nu deţinea autorizaţie de funcţionare.

Mai mult, bărbatul este bănuit, împreună cu alţi complici, de falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor, inclusiv prin ştanţarea semnelor de marcare a caroseriei. Astfel, în timpul percheziţiei au fost ridicate 26 de plăcuţe de înmatriculare străine.

Acţiunile de urmărire penală cât şi măsurile speciale de investigaţii se desfăşoară şi la această oră în vederea stabilirii şi identificării tuturor figuranţilor implicaţi în aceste ilegalităţi. De asemenea, pe numele moldoveanului a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 276 al.1, Cod Penal al Republicii Moldova.

Similare
RECOMANDĂRI