Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase a făcut bilanţul vizitei sale de săptămâna trecută la Bucureşti

Preşedintele PPDA, Andrei Năstase, a făcut bilanţul vizitei sale de săptămâna trecută la Bucureşti. În urma întrevederii cu membrii Guvernului Orban, Năstase s-a arătat convins că România va oferi, în continuare, Republicii Moldova asistenţă tehnică şi materială.

ANDERI NĂSTASE, preşedinte, Platforma DA: „Această vizită la Bucureşti ne-a întărit şi mai mult convingerea că România este alături de Republica Moldova, la nivelul Guvernului condus de Ludovic Orban. Ludovic Orban şi toţi colegii săi, miniştri, sunt pregătiţi să se implice activ oferind asistenţă tehnică şi financiară, aşa încât reformele de care are Republica Moldova nevoie să fie implementate, să schimbe în bine în viaţa oamenilor”.

Andrei Năstate a insistat pe demiterea actulalului Guvern de la Chişinău şi instituirea unui nou Cabinet, capabil să scoată Republica Moldova din izolare internaţională şi să beneficieze de susţinerea partenerilor din Occident.

ANDREI NĂSTASE, preşedinte, Platforma DA: „În calitate de preşedinte PPDA m-am asigurat în detaliu că viitorul Guvern, noi suntem pregătiţi să ni-l asumăm, va reuşi srijinit de România, de UE, să scoată Republica Moldova din criza generalizată în care se află.

Reamintim că liderul Platformei DA a făcut, săptămâna trecută, o vizită la Bucureşti, în cadrul căreia a avut întrevederi cu mai mulţi oficiali români.
Similare
RECOMANDĂRI