Andrei Năstase: Demisia lui Nicolae Furtună este un gest prea mic, dar absolut necesar, pentru o jignire atât de mare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase: Demisia lui Nicolae Furtună este un gest prea mic, dar absolut necesar, pentru o jignire atât de mare

Liderul PPDA, Andrei Năstase susţine că recenta declaraţie a lui Nicolae Furtună, şeful ANSP privind victimele COVID-19 este jignitoare la adresa populaţiei şi că acesta trebuie să-şi dea demisia.

„Recenta declaraţie a lui Nicolae Furtună, şeful ANSP, demonstrează, dacă mai era nevoie, de cât cinism şi nesimţire poate da dovadă această guvernare atunci când este vorba despre oameni şi despre sănătatea lor. Demisia acestui personaj este singura cale prin care ofensa adusă tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, mai ales celor care au avut de suferit din cauza COVID-19, poate fi recunoscută şi integral asumată”, a spus Andrei Năstase în cadrul unui live pe Facebook.

Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr mai spune că Guvernul Chcicu nu poate adminisra criza COVID-19, iar declaraţiile lui Furtună demonstrează acest lucru.

„Promovarea şi susţinerea unor personaje de genul acestui domn Nicolae Furtună în funcţii atât de importante în managementul crizei sanitare măsoară nivelul de incompetenţă a acestei guvernări iresponsabile şi mincinoase. Guvernul Chicu nu este altceva decât guvernul electoral al lui Dodon, iar incalificabilele poziţii ale fruntaşilor acestei guvernări sunt pe măsura caracterului şi abordărilor celui care-i mânuieşte, pe măsura lui Igor Dodon”, a adăugat Năstase.

Amintim că ieri în cadrul Emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA, Nicolae Furtună a spus că noul coronavirus a luat viaţa celor care „şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur.  Oameni care se chinuiau.
Similare
RECOMANDĂRI