Ce spune Igor Dodon, despre o eventuală demisie a premierului Ion Chicu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ce spune Igor Dodon, despre o eventuală demisie a premierului Ion Chicu

Preşedintele Republicii Moldova sugerează că o eventuală decizie de demisie a premierului  nu ţine doar de libera alegere a lui Ion Chicu, ci de mai multe persoane, inclusiv de Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi. Cel puţin asta declară Dodon într-un interviu, întrebat dacă premierul Chicu ar fi dat de înţeles că şi-ar putea da demisia.

„Astfel de decizii sunt mult prea importante pentru a fi luate doar de o singură persoană. Noi suntem o echipă. Vorbesc de preşedinte, speaker, premier, echipa de miniştri. Şi astfel de decizii se iau în echipă. Chiar dacă cineva şi-ar dori anumite mişcări”, declară Igor Dodon în cadrul interviului pentru Europa Liberă.
 
Ce ţine de faptul că premierul Chicu, la investirea cabinetului de miniştri, a declarat că va sta în funcţie până la alegerile prezidenţiale, Igor Dodon spune că „asta a fost o opinie”.

„Părerea mea şi poziţia mea a fost că el trebuie să se menţină până la alegerile ordinare din 2023, dar au plecat deputaţi, a apărut noţiunea de transfugi şi s-au schimbat lucrurile”, spune Dodon.
 
Similare
RECOMANDĂRI