Coaliţia PD-PSRM ar avea zile numărate. Pavel Filip: Această coaliţie încă există, foarte şubredă, la limită
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Coaliţia PD-PSRM ar avea zile numărate. Pavel Filip: Această coaliţie încă există, foarte şubredă, la limită

Coaliţia de guvernare PD-PSRM ar avea zilele numărate. Cel puţin asta dă de înţeles liderul democraţilor, Pavel Filip. El spune că actuala majoritatea parlamentară este şubredă si recunoaşte că situaţia socială, economică şi politică din Republica Moldova lasă de dorit.

Liderul PD, Pavel Filip, a facut astăzi, într-o conferinţă de presă, o serie de declaraţii neobişnuite. El s-a arătat nesigur privind şansele de supravieţuire a actualei majorităţi parlamentare, formate din deputaţii PD şi PSRM.

PAVEL FILIP, lider PD: „Această coaliţie încă există, foarte şubredă, la limită, în conformitate cu acordul pe care l-am semnat”.

Filip s-a mai arătat nemulţumit de felul în care a fost gestionată pandemiei dar şi de situaţia economică, la nivel naţional. Tot el s-a referit şi la lupta dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale, care se întrec în promisiuni nejustificate. Totuşi, liderul democraţilor nu a spus pe cine va susţine formaţiunea sa politică în scrutinul din 1 noiembrie.

 PAVEL FILIP, lider PD: „Împreună cu echipele din teritoriu vom decide cum vom acţiona înainte de primul şi al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Vom decide şi vom întreba oamenii cum evaluăm exponenţii noştri în Guvern şi dacă vom continua să ne aflăm la guvernare”.

Solicitat de TVR MOLDOVA să comenteze aceste declaraţii, deputatul PSRM Grigore Novac a avut o replică scurtă.

GRIGORE NOVAC, deputatul PSRM: „El e în drept să declare ce doreşte. Ce pot să comentez aici. Eu nici nu am văzut dacă a declarat dumnealui aşa ceva”.

Întâmplător sau nu, declaraţiile lui Pavel Filip vin după ce, ieri, preşedintele Partidului Democrat a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chişinău, Excelenţa Sa Derek J. Hogan. Cei doi s-au referit la necesitatea organizării unor alegeri libere şi corecte în Republica Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI