Dan Barna, liderul USR, la TVR MOLDOVA, despre victoria lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureşti
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dan Barna, liderul USR, la TVR MOLDOVA, despre victoria lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureşti

Victoria lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureşti a fost una previzibilă. Despre aceasta a declarat Dan Barna, liderul USR, la TVR MOLDOVA, în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi”.

„Victoria lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureşti a fost una previzibilă pentru că dreapta unită a reuşit să îl susţină pe Nicuşor Dan, vorbesc de USR-PLUS - PNL şi am reuşit să găsim o variantă de colaborare în care să avem şase candidaţi unici la sectoare pe care să îi susţinem. Atunci ştiam că avem că avem o echipă practic un candidat şi o echipă pentru care perspectiva victoriei era una realistă, pentru că oamenii au înţeles în sfârşit că după patru ani de PSD şi de „social-democraţie” şi de Gabriela Firea, era necesar momentul unei schimbări, numai că trebuia ca să fie una credibilă. Or Nicuşor Dan, care era la a treia candidatură, care de 15 ani trăieşte doar pentru Bucureşti şi doar pentru proiectul său – noul Bucureşti, având în spate şi suportul politic al USR şi al PNL a avut şi şansele, şi credibilitatea să obţină acest mandat. Suntem fericiţi”, a menţionat Dan Barna, liderul USR.

Potrivit lui, unificarea forţelor politice a jucat un rol determinant în câştigarea Primăriei Bucureşti. Un exemplu similar, potrivit lui, este şi Primăria Bacău. „Colaborarea pe Bucureşti a asigurat victoria candidatului nostru, nu e niciun dubiu în momentul în care forţele progresiste, modernizatoare, reuşesc să se coaguleze şansele cresc exponenţial şi astfel a putut fi înfrânt PSD-ul. O colaborare similară a fost şi la Bacău şi acolo am reuşit să câştigăm Primăria”, a menţionat Dan Barna, liderul USR.

Amintim că potrivit rezultatelor parţiale, alegerile locale pentru primăria generală a municipului Bucureşti au fost câştigate duminică de Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de PNL şi USR-PLUS.
Similare
RECOMANDĂRI