Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dorin Chirtoacă anunţă că Igor Dodon ar vrea să-l dea în judecată

Dorin Chirtoacă a anunţat astăzi că preşedintele Igor Dodon ar vrea să-l dea în judecată pentru afirmaţiile pe care le-a făcut la sfârşitul lunii august cu privire la vacanţele de lux din Rusia şi Turcia. În cadrul unei conferinţe de presă, liderul Partidului Liberal a spus că a primit o scrisoare de la preşedintele Republicii Moldova.

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a declarat că a adunat mai multe informaţii, pe care le-a pus cap la cap, şi a calculat cât ar costă o vacanţă de lux, apoi a făcut publice părerile sale.

DORIN CHIRTOACĂ liderul PL: „Dodon cu gura lui a spus că familia pleacă la odihnă în Turcia, el chipurile o să meargă la Moscova şi a dispărut din peisaj, iar la Moscova apare peste 5 zile, el avea tot timpul să se ducă şi în Turcia la mare şi peste tot. Pentru mine nu este o probemă să ies în faţa dvs şi să spun cum este, dacă vrea dumnealui să se judece, poftim”.

Dorin Chirtoacă mai spune că preşedintele Republicii Moldova ar fi fost ofensat şi cere dezminţiri.

DORIN CHIRTOACĂ liderul PL: „Cere dezminţiri cu privire la două milioane de euro, de lei cer scuze, banii cheltuiţi pe vacanţă, respectiv că nu este la Moscova, dar în Turcia şi aşa mai departe, eu repet ceea ce am spus, am deuds nişte lucruri, reieşind din informaţiile apărute în public şi ceea ce a spus el cu gura lui”.

Contactat telefonic de TVR MOLDOVA, şeful serviciului de presă al preşedinţiei a spus că nu comentează situaţia.
Similare
RECOMANDĂRI