Dumitru Diacov:  PDM va solicita demisia de onoare a lui Nicolae Furtună
Sursa foto:ZdG Vizualizari:

Dumitru Diacov: PDM va solicita demisia de onoare a lui Nicolae Furtună

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov susţine că partidul pe care îl reprezintă va cere demisia şefului ANSP, Nicolae Furtună.

„Noi am discutat la Partid şi toată lumea s-a arătat deranjată. Nu poate o persoană care deţine o funcţie atât de importantă în Executiv nu poate face o declaraţie atât de deranjantă care afectează atât de multă lume. O declaraţie de genul acesta face incompatibilă rămânerea în funcţie. Cred că ar fi trebuit să-şi dea demisia de onoare” , a declarat Diacov pentru TVR MOLDOVA.

Şi PDM a publicat un comunicat prin care spune că : „O declaraţie cel puţin scandaloasă şi cinică a şefului ANSP, care afirmă că în toată lumea COVID-19 a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru cei din jur. O insultă la adresa tuturor celor care au fost infectaţi cu COVID sau au pierdut pe cineva drag în această luptă. Solicităm scuze publice în faţa celor care au avut de suferit în urma acestei crunte pandemii şi demisia de onoare a acestui personaj.”

Amintim că ieri în cadrul Emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVANicolae Furtună a spus că noul coronavirus a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur.  Oameni care se chinuiau.
Similare
RECOMANDĂRI