Igor Dodon anunţă că nu va participa, în această campanie, la dezbaterile electorale: „Nu văd sens”
Vizualizari:

Igor Dodon anunţă că nu va participa, în această campanie, la dezbaterile electorale: „Nu văd sens”

Igor Dodon, care şi-a anunţat astăzi candidatura pentru un nou mandat de preşedinte, declară că în această campanie nu va participa la dezbaterile electorale.

„Eu nu văd sensul să mergem la dezbateri electorale până la 1 noiembrie, cel puţin. Mai departe vom vedea. Cred că oamenii mai mult vor aprecia, decât să ieşi şi să discuţi cu 7-8-10 candidaţi. Eu azi am depus al 12-lea sau al 13-lea înregistrarea grupului de iniţiativă. Mai bine să fiu în acest timp alături de oameni într-un sat, într-o localitate”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni televizate. 

De asemenea, şeful statului spune că această campanie va fi diferită: nu va utiliza billboarduri, ci va merge în toate raioanele cu broşuri simple.

Igor Dodon mai spune că, din ziua în care va fi înregistrat în calitate de candidat la prezidenţiale, nu va utiliza maşina de serviciu.

Deşi şi-a făcut astăzi apariţia, la CEC, alături de grupul de iniţiativă condus de socialistul Vlad Batrâncea, lăsându-se să se înţeleagă că este candiadatul PSRM, Igor Dodon declară că va fi un candidat indepenendent, însă care va fi susţinut de mai multe partide.
 
Similare
RECOMANDĂRI