Liderul Grupului Pro Moldova, Andrian Candu, cere demisia lui Nicolae Furtună
Sursa foto:Agora.md Vizualizari:

Liderul Grupului Pro Moldova, Andrian Candu, cere demisia lui Nicolae Furtună

Preşedintele grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu susţine că Nicolae Furtună, şeful ANSP trebuie să-şi dea demisia după declaraţiile de ieri de la Emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

„Guvernarea DodonChicuFilip demonstrează un cinism cutremurător. Cum e posibil să urăşti într-un asemenea hal cetăţenii acestui stat?! După numeroase scenarii aiurite de luptă cu pandemia, ne-am trezit cu clasificări ai celor care nu merită să supravieţuiască. Pandemia a demascat faţa acestor inumani. Cele peste o mie de victime ale COVID-19, lucrătorii medicali care şi-au pierdut propria viaţă pentru a salva altele – NU contează pentru Dodon şi gaşca lui. Această hurtă de nesimţiţi trebuie să plece până nu vor ajunge să decidă supravieţuirea pe criterii de apartenenţă politică”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ieri în cadrul Emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA, Nicolae Furtună a spus că noul coronavirus a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur.  Oameni care se chinuiau.
Similare
RECOMANDĂRI