Liderul PPDA anunţă dacă va înainta moţiunea de cenzură împotriva guvernului Chicu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Liderul PPDA anunţă dacă va înainta moţiunea de cenzură împotriva guvernului Chicu

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase susţine că partidul pe care îl conduce nu va depune deocamdată moţiunea de cenzură împotriva guvernului Chicu.

În cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4, Andrei Năstase a spus că deşi orice zi cu guvernul Chicu este în avantajul lui Igor Dodon, PPDA nu-şi doreşte instalarea haosului în Republica Moldova.

„Dacă până săptămâna viitoare se găseşte o majoritate parlamentară care să demită guvernul Chicu şi să-şi asume un guvern înaintat de Platforma DA noi depunem moţiunea, dacă acest lucur nu se întâmplă atunci nu ne dorim instalarea haosului”, a subliniat Năstase.

Anterior liderul fracţiunii PPDA din Parlament, Alexandru Slusari a spus că formaţiunea pe care o reprezintă pregăteşte o moţiune de cenzură contra guvernului Chicu. Ulterior liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu a declarat că este gata să voteze pentru demiterea lui Ion Chicu şi instalarea lui Andrei Năstase în fruntea executivului. În replică Andrei Năstase a spus că nu negociază cu Pro Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI