Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Partidul Şor şi-a desemnat candidatul la prezidenţialele din acesta toamnă din Republica Moldova

Fostul deputat democrat, Violeta Ivanov, este candidatul Partidului Şor la prezidenţialele din acesta toamnă din Republica Moldova. Anunţul a fost făcut de către liderul formaţiunii, Ilan Şor, prin Internet, după şedinţa Consiliului Naţional al Partidului. Ivanov a plecat de 3 luni de la Partidul Democrat şi s-a alăturat Partidului Şor.

Anunţul a fost făcut în cadrul unei transmisiuni live la care au fost prezenţi membri de partid. După mesajul lui Ilan Şor, candidatul la prezidenţiale, Violeta Ivanov, s-a lansat încursa electorală cu primele promisiuni.

VIOLETA IVANOV, candidat la alegerile prezidenţiale: "Este cea mai importantă zi din cariera mea politică, am luat o decizie de maximă responsabilitate. A venit timpul să redăm cu adevărat instituţiei prezidenţiale rolul atribuit de constituţie, să nu mai admitem ca să devină o moneta de schimb în jocurile politice".

Violeta Ivanov a fost viceministru apoi ministru al Ecologiei şi Resurselor Naturale în perioada guvernării comuniste. Din decembrie 2014 şi până în decembrie 2015, a fost preşedintele fracţiunii Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) în Parlament. În 2015, a părăsit partidul pentru ca doi ani mai târziu să se alăture Partidului Democrat din Moldova. În mai 2020, Ivanov a părăsit şi acest partid şi a devenit membru al echipei condusă de Ilan Şor, cel care, anul trecut, a fugit din Republica Moldova. 
Similare
RECOMANDĂRI