Şapte ambasadori noi ai R. Moldova în ţările UE. Decretele cu privire la numirea lor, semnate
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Şapte ambasadori noi ai R. Moldova în ţările UE. Decretele cu privire la numirea lor, semnate

Decretele cu privire la numirea a şapte ambasadori ai R. Moldova în ţările UE au fost semnate astăzi de preşedintele R. Moldova, Igor Dodon.

Este vorba de Igor Bodiu, care a fost numit în funcţia de ambasador al R. Moldova în Republica Polonă; Anatol Cebuc - ambasador în Republica Bulgaria; Alexandru Codreanu - ambasador în Republica Cehă; Alexei Cracan - ambasador în Republica Portugheză; Larisa  Miculeţ - ambasador în Irlanda (în prezent se află în Dublin); Andrian Roşca - ambasador în Republica Letonia şi Anatol Urecheanu - ambasador în Republica Italiană.

"„În cadrul discuţiilor cu fiecare dintre ei am subliniat importanţa aprofundării relaţiilor cu statele respective în scopul consolidării raporturilor comercial-economice, atragerii investiţiilor străine directe, îmbunătăţirii relaţiilor la nivel de regiuni, extinderii contactelor culturale şi umanitare şi, nu în ultimul rând, schimbului de vizite la nivel de şefi de state. Mi-am exprimat încrederea că parteneriatul cu aceste ţări va obţine un nou impuls", a spus Igor Dodon.

 

 

 
Similare
RECOMANDĂRI