Sesizare la Procuratură: Deputaţii Pro Moldova solicită investigarea „calomniilor” ce îi vizează
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sesizare la Procuratură: Deputaţii Pro Moldova solicită investigarea „calomniilor” ce îi vizează

Deputaţii grupului Pro Moldova cere Procuraturii să investigheze calomniile lansate în adresa lor de unii politicienti, inclusiv deputaţi PD, şeful statului şi premierul R. Moldova. O asemenea sesizare în adresa procurorului general a fost elaborată şi expediată Procuraturii, a declarat deputatul Sergiu Sîrbu.

„Am solicitat investigarea acelor pretinse acte de corupţie... Au fost acuzaţii precum că am fi corupţi, că am fi luat bani şi multe alte minciuni. Deja am obosit să dăm replică la aceleaşi calomnii”,  a declarat, într-o intervenţie video pe pagina sa de Facebook, deputatul Sergiu Sîrbu.

De asemenea, Sergiu Sîrbu anunţă că va depune şi acţiuni în judecată, iar o primă cerere în acest sens, în care unui fost coleg din PD i se cer dezminţiri,  deja a fost depusă, fiind numită şi data primei şedinţe de judecată, în luna septembrie.  Sergiu Sîrbu nu a vrut să rostească numele deputatului împotriva căruia deputaţii merg în judecată.
 
În cererile de judecată vor fi vizaţi inclusiv premierul Ion Chicu, dar şi şefului statului Igor Dodon, spune Sergiu Sîrbu.

Amintim că unii politicienii au declarat că deputaţii Pro Moldova ar fi fost plătiţi pentru a pleca din PD şi că aceştia ar colabora, acum, cu Ilan Şor.
Similare
RECOMANDĂRI