Violeta Ivanov, candidatul Partidului Şor la prezidenţiale
Sursa foto:tribuna.md Vizualizari:

Violeta Ivanov, candidatul Partidului Şor la prezidenţiale

Deputata Violeta Ivanov a fost desemnată de Partidul Politic Şor pentru a candida la alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. Anunţul a fost făcut într-o intervenţie video de către liderul formaţiunii, Ilan Şor, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

Ilan Şor a declarat că persoana înaintată are o pregătire profesionială înaltă, este parte a echipei şi îi va susţine programul şi iniţiativele, axate pe îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor, potrivit IPN.

În luarea sa de cuvânt, Violeta Ivanov a menţionat că această zi este cea mai importantă din cariera sa politică. Aceasta susţine că a acceptat să candideze pentru a da instituţiei prezidenţiale rolul atribuit de Constituţie. 

Violeta Ivanov afirmă că nu va face promisiuni irealizabile. „Am acceptat să candidez pentru că activitatea profesională pe care am exercitat-o până acum şi experienţa pe care am acumulat-o, începând de la cele mai mici funcţii ale statului şi până la cele de ministru, preşedinta a trei comisii parlamentare, mi-ai format competenţe pentru funcţia de preşedinte al ţării”, a mai spus deputata.

În perioada aprilie 2009 şi decembrie 2015, Violeta Ivanov a fost deputat în fracţiunea Partidului Comuniştilor. Din decembrie 2015 şi până în martie 2017 a fost deputat afiliat, iar ulterior, până în mai 2020 a fost deputat în Partidul Democrat. Ulterior, devine membru al Partidului Politic Şor.

Similare
RECOMANDĂRI