Recomandari

Siguranţa alimentară în Republica Moldova. Controlul unităţilor de alimentaţie publică pe timp de vară, la Obiectiv Comun

Despre calitatea produselor pe care le consumăm şi cultura alimentară a populaţiei din Republica Moldova, discutăm, astăzi, la Obiectiv Comun.

Hrana este condiţia vieţii şi sănătăţii omului. Ea a fost şi va rămâne una din principalele griji şi ocupaţii. Interdependenţa dintre alimentaţie şi sănătate este una dintre cele mai vechi preocupări ale omenirii şi este strâns legată de mediul natural şi condiţiile climaterice, de caracterul şi nivelul de dezvoltare a economiei, de ocupaţiile populaţiei, de relaţiile cu alte etnii. Experţii spun că populaţia din Republica Moldova încă nu are deprinderi şi criterii clare de consum sănătos şi sigur al produselor alimentare. Mai multe detalii la subiect, aflaţi diseară.

Invitaţi în studio: 
 
Luminiţa Suveică- nutriţionistă, conferenţiar universitar, doctor în medicină;
Sergiu Lelic- preşedinte Centrul Naţional pentru Protecţia Intereselor Economice ale Consumatorilor;
Ana Palii- reporter TVR MOLDOVA.

Emisiunea Obiectiv Comun începe la ora 17:00 şi poate fi urmărită în direct pe TVR MOLDOVA, live pe Facebook şi tvrmoldova.md.