Doi bărbaţi au vrut să treacă neobservaţi frontiera cu 90 kg de peşte
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

Doi bărbaţi au vrut să treacă neobservaţi frontiera cu 90 kg de peşte

Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei regionale Est au reţinut trei bărbaţi care nu au ţinut cont de regulile impuse de legislaţia naţională. Aceştia, pe lângă faptul că au încălcat regimului zonei de frontieră au avut intenţia de a introduce în R. Moldova o cantitate de peşte prin eludarea de la controlul de frontieră.

În timpul efectuării misiunilor de serviciu în zona de responsabilitate a Sectorului poliţiei de frontieră „Tudora 1”, dar şi în baza unei informaţii operative, echipa mobilă a observat  un mijloc de transport, ce intenţiona să treacă frontiera prin ocolirea punctului de trecere din proximitate.

Urmare a controlului autovehiculului au fost depistate 90 de kg de peşte, specia Carp. Cei trei bărbaţi din raionul Ştefan Vodă, cu vârstele cuprinse între 31 şi 56 de ani, au declarat că marfa a fost procurată din Ucraina pentru a fi comercializată pe teritoriul Republicii Moldova. Totodată, în rezultatul verificărilor procedurale a fost ridicată şi o ambarcaţiune cu motor. 

Mai mult, persoanele au mai fost reţinute anterior de către Poliţia de Frontieră, pentru aceeaşi ilegalitate. După ce au fost audiaţi, bunurile şi materialele pe caz au fost transmise după competenţă către Serviciul Vamal. 

Similare
RECOMANDĂRI