FOTO. Incendiu într-un bloc locativ cu 5 nivele din Chişinău, din nou, din cauza unui apartament plin cu gunoi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. Incendiu într-un bloc locativ cu 5 nivele din Chişinău, din nou, din cauza unui apartament plin cu gunoi

Astăzi salvatorii au fost alertaţi să intervină la lichidarea unui incendiu, care s-a produs într-un bloc locativ cu 5 nivele de pe strada Miron Costin 19/4, municipiul Chişinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 05:46 de minute. Potrivit IGSU arderea s-a produs într-un apartament cu trei camere de la etajul cinci.

La faţa locului au intervenit cinci echipaje de pompieri, care au stabilit că flăcările au cuprins bunuri materiale învechite şi gunoi în interiorul apartamentului. Pompierii au reuşit evacuarea promptă a mai multor persoane din apartamentele vecine.

Arderea a fost localizată către ora 07:19 de minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus gunoiul, dar şi bunurile materiale învechite din interiorul apartamentului. Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Amintim că acum tri zile un alt incendiu s-a produs într-un bloc locativ cu 9 nivele din Chişinău, focul a distrus un apartament plin cu gunoi.

 
Similare
RECOMANDĂRI