Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Gest caritabil din partea unui antreprenor din Făleşti. A decis să vândă celor nevoiaşi pâinea la un preţ redus.

Un leu pentru o pâine. Nu este o promisiune electorală, ci un gest caritabil din partea unui antreprenor din Făleşti. De curând, Vladimir Osoianu a decis să vândă celor nevoiaşi pâinea la un preţ redus. Bătrânii cu venituri mici s-au bucurat nespus şi au făcut coadă la magazin.

Zilnic în faţa acestui magazin social din Făleşti este coadă. Oamenii, în special bătrânii şi invalizii, se grăbesc să ajungă dis de dimineaţă la magazin pentru a cumpăra pâinea cu doar un leu.

Gestul caritabil vine din partea antreprenorului Vladimir Osoianu. Zilnic aduce pâinea de la o brutărie din Bălţi de unde o cumpără cu doi lei şi 73 de bani. Spune că va face acest gest atât timp cât îi stă în puteri.
 
„Păturile vulnerabile au ajuns la disperare. Am văzut că guvernarea nu duce grijă”, a spus VLADIMIR OSOIANU, antreprenor.

Zilnic, în magazinul social sunt vândute până la 1500 de pâini. Singura condiţie este că fiecare poate cumpăra doar o singură franzelă pe zi la preţul de un leu. La preţ redus în acest magazin pot fi procurate şi alte produse de primă necesitate.
 
Similare
RECOMANDĂRI